Pusat Buku Terjemahan ITNM selepas diubah suai:

Semasa fasa menyusun buku:

Kini:
Buat masa kini, buku-buku yang dipamerkan adalah terbitan ITNM. Insya-Allah pada masa akan datang, semua buku terjemahan terutamanya yang berbahasa Melayu daripada pelbagai penerbit akan dipamerkan/dijual di sini.

6 komen:

Khairusy Syakirin Has-Yun berkata...

boleh buat kunjungan hormat ke sana?

Roseriana CA berkata...

nuar: kat mana terletak nye ni??menarik dan tertarik saya...

Unknown berkata...

Tuan Khairusy,
Oh berbas-bas pun dialu-alukan.

Cik Camelia,
Di opis saya. Marilah datang!

ainunL muaiyanah berkata...

wah banayaknya buku. terujanya saya

SITI ZAINON ISMAIL berkata...

Hanya mungkin terlupa. rata-rata kedai buku di Eropah, terutama Jerman dan Perancis, menyediakan ruang Kafe tidak jauh dari ruang - kedai buku. Selepas membeli, mereka ingin segera membaca sambil pesan secawan kopi (penulis hantu koi haaaa)atau mereka buat temu janji sesama penulis atau peminat buku mereka.....harap CEO buat keputusan tepat, untuk menuuedia kan ruang itu....kami dataaaaaaag, beli kopi dan sanggup melayan dan layan oleh staf kedai buku. Jangan terjadi di kedai buku (yang itulah), yang duduk di kaunter kutip wang tidak kenal Sasterawan Negara.....hingga bersuara: " Datuk suka baca buku ke atau nak beli buku untuk cucu-cucu" . Husssh tolonglah perkara bodoh ini tidak terjadi di kedai buku ITNM!!!!!

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ