Setiap hari ada program di gerai nombor 3095-3098 & 3123-3126:
  • Sesi autograf dengan Timbalan Menteri, Sasterawan Negara, pemenang SEA Write Award, dan sasterawan prolifik (9 orang).
  • Sesi aktiviti MyTV3.
  • Persembahan Silap Mata.
  • Dua majlis pelancaran buku yang melibatkan Raja dan tokoh sejarah.
  • Peraduan "Beli Buku ITNM & Menangi Hadiah Bernilai RM100,000". Hadiah utama: Kereta Produa Myvi.
Banyak buku terbaharu yang diberikan diskaun daripada 10% sehingga 50%!

Artikel blog baharu di bawah.

14 komen:

daLyaanoon berkata...

Tuan Anuar,
ada tak produk ITNM yang mahu disyorkan kepada saya?

Anuar Manshor berkata...

Tuan Din,
Buku Politik Baru (Dato' Saifuddin Abdullah). Walaupun beliau UMNO, kita perlu mengetahui ideanya.

Buku Keberanian Menggapai Harapan (Obama) sangatlah disyorkan!

daLyaanoon berkata...

Eheheh...tau2..ramai yang iktiraf buku Dato' Saifuddin tu...Dato' ada di gerai ITNM tak nanti...

Tkasih brader!

Anuar Manshor berkata...

Tuan Din,
Dato' akan hadir 26 April pukul 1.00 petang! Bukan senang nak tengok timbalan menteri datang gerai buku untuk sesi autograf sahaja!:)

Amel Hanan berkata...

Seronoknya kerana ada ramai orang terkenal yang akan menghadiri sesi autograf (termasuk Raja Dr. Nazrin kah?). Ada peluang untuk buat wang ni...

Komen Encik Anuar yang pertama menarik perhatian saya... "Walaupun beliau UMNO"?

ikan emas berkata...

Salam,
t.kasih ats pautan dlm blog sy.
lebih2 lagi syor buku-buku baru tuu...ada yg dah dpt ,tp msh ada yg sukar didapati di Sban ni

Anuar Manshor berkata...

Tuan Amel Hanan,
Buat wang? Apa maksudnya? Komen saya itu berdasarkan skeptikal pandangan kita terhadap UMNO.

Ikan Emas,
Buku yang laris memang sukar diperoleh.:) Maka perlu datang ke PWTC sekarang juga!

.: mama cute :. berkata...

dasattt... kete myVI.. somel.. hehe.. nak masuk tak bleh plak.. dah wat jauh2.. buat le kat area utara plak.. cian orang sini

Anuar Manshor berkata...

Puan Mamida,
Buatlah rombongan guru dengan anak murid ke sini pula:)

Sahalfikri berkata...

boleh pos ke china tak mana2 buku dgn harga diskaun tu?

.: mama cute :. berkata...

ITNM ni suma buku BM saja ke? novel2 BI takde ek? kalau buku danielle steel ngan sidney sheldon ditawar begitu banyak percent.. wajib den call kak den.. hoho... soh tolong beli.. wakkakaka

Anuar Manshor berkata...

Tuan Suhail,
Tentulah boleh. Ala-ala Amazon!:)

Makcik Suhail,
Ada sahaja novel BI!Lihatlah poster sasterawan yang saya tampal itu. Semuanya novel BI. Wajib beli!:)

S.YanaZ berkata...

Nuar,
saya tidak mahu menjadi 'pemblog DBP'...
Tolong laa.

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ