27

Hari ini saya 27 tahun.

Banyak perkara perlu dimuhasabahkan.

Isteri menghadiahkan kasut Polo! Terima kasih sayang:)

21 komen:

yginsaf.com berkata...

selamat hari ulangtahun bro.. moga moga dimurahkan rejeki selalu..

Enche's berkata...

Selamat hari ulang tahun. Semoga dipanjangkan umur da dimurahkan rezeki.

.: mama cute :. berkata...

epi besday to u..
epi besday to u
epi besday to anak pak manshor..
epi besday to u..

:D

YangMulia berkata...

selamat ulang tahun, Nuar..semoga pjg umur dan sentiasa diberkati dan dirahmati dgn kejayaan di dunia dan akhirat...

miezi berkata...

semoga panjang umor+murah rezeki hendaknya :)

Anuar Manshor berkata...

yginsaf,
Insya-Allah, Allah akan berikan untuk saudara juga.

Enche Lah,
Terima kasih Cek Lah! Mohon dimakbulkan doa itu:)

Puan Mamida,
Saya nak lagu Imran Ajmain boleh tak?

Kak Majidah,
Amin...amin...amin... Doa orang Jakim Insya-Allah makbul:)

Tuan Mizie,
Didoakan untuk saudara juga.

MAMBANG EDUCATION berkata...

khir hepi besday.sory x dpt nak bg present.semoga panjang umur murah rezeki.amin...

♥ NANA ♥ berkata...

lambat sikit...selamat menyambut ulangtahun ke-27...!!

la...ingatkan jauh sgt gap umur kte..haha~ nana ingatkn abg nua sbaya ngn a.mamud ngn a.niswan... XD gomen neh..

Anuar Manshor berkata...

Mai,
Aku tuntut buah salak daripada kaulah ya:)

Nana,
Syukran. Eh abang sebaya dengan Niswan dan Mahmudlah.

Muhammad Azli Shukri berkata...

selamat hari jadi. pasai wanie tu ada nazir beritahu aku semalam,

Alamanda berkata...

Selamat hari ulang tahun... dah bertambah matang setahun lagi.
Semoga lebih berjaya dalam kerjaya & rumah tangga.

Marliza Radzi berkata...

selamat hari lahir!

semoga diberkati kehidupan saudara secara kesuluruhannya :)

Anuar Manshor berkata...

Tuan Azli,
Terima kasih! Aku rasa sedih pasal Wanie itu:(

Alamanda,
Terima kasih, tetapi mohon diperkenalkan diri.

Puan Am,
Terima kasih. Kita sama-sama Mac, bukan?

.: mama cute :. berkata...

aiseyman.. lagu imran tu besh.. tp tatau lirik plak.. kekekk.. soh si puan isteri nyanyi je la.. kekekek

Alamanda berkata...

Saya orang jauh, tapi pernah sepejabat dengan saudara.
Apa pun, saya gembira dapat berkongsi idea dengan saudara di alam maya ini.
Teruskan mengisi blog saudara dengan YES (yang elok-elok sahaja)!

Anuar Manshor berkata...

Puan Mamida,
Tapi lagu itu seperti untuk kekasihnya yang "lari" sahaja!

Alamanda,
Pejabat yang mana?

Amel Hanan berkata...

Encik Anuar,

Selamat Hari Ulang Tahun (walaupun agak lambat ucapannya). Nampaknya encik jauh lebih tua dari saya :P

Ini sahajalah hadiah saya ada untuk encik:
Lagu "Allah Selamatkan Kamu"

Hasniza Aarif - zaza berkata...

Anuar, Happy Belated Birthday. Maaf, lambat...

Anuar Manshor berkata...

Amel Hanan,
Tua semakin matang!haha

Cik Zaza,
Tak apa. Sudah biasa! hoho

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ