Selanjutnya di blog Isteri. Sila klik Isteri.

Gambar perkahwinan belum lagi siap. Akan menyusul kemudian.

12 komen:

Tanpa Nama berkata...

semoga berbahagia selalu..
dan kemanisan berbulan madu kekal selamanya..

nadmin

Anuar Manshor berkata...

Tuan Nadmin,
Insya-Allah... Manis selalu:)

ZulDeanz berkata...

wow!!.... jauhnya berbulan madu.

Anuar Manshor berkata...

Jauh ke? England lagi jauh kan.

Wasunni Al-Kelantani berkata...

Bro..

tahniah tahniah...hehe

Bila nak dtg London?aku duk nunggu kau datang ni..nanti aku bawa kau dan wife kau round2 sampai ke scotland..hehe..tapi aku dah nak balik daaaa tgh bulan 9 ni..tp InsyaAllah..jika diizinkan Allah...datang pula ke London akhir tahun ni utk stay lagi 3 tahun...

Anuar Manshor berkata...

Tuan Salleh,
Isteri aku sudah banyak kali berikan hint untuk ke sana, sambil melawat adik dia nanti. Aku pun kepingin juga. hehe

.: mama cute :. berkata...

tasik dayang bunting..hehe.. lama tak pi tempat tu..

p/s: tak minum air tasik ke.. hehe

Wasunni Al-Kelantani berkata...

Tuan Anuar..

Kalau nak datang UK..bulan 3 hingga 6 waktu yg terbaik..cuaca cantik masa tu dan kalau nak jalan2 pun masa tu la paling best...kalau dah sampai UK..rugi kalau tak terus ke Paris di France sbb skrg ada perkhidmatan keretapi laju (EuroStar) yang direct dari London ke Paris..Harga tiket pun murah...

Anuar Manshor berkata...

Puan Mamida,
Isteri mahu minum, tetapi semuanya kuasa Allah. Tidak perlu rasanya percaya pada kata-kata orang. Risau khurafat pula.

Tuan Salleh,
Aduh...Semakin kuat pujukan isteri aku!

Wasunni Al-Kelantani berkata...

Tuan Annuar..

apa lagi..booking la tiket utk datang...kalau booking awal2..dapat murah..nanti bleh dtg bergambar di Trafalgar Square, Big Ban, Westminster, Madame Tussauds, London Eye..bla bla bla bla..hehehe

denanz berkata...

mana gambar ni. tak siap2 lagi?

isteri kata; dup dap dup dap!

sekarang: dup dap dup dap Lagi ke?

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ