Sila klik untuk paparan imej jelas.

17 Ogos 2008 di Dewan Melawati, Kompleks Tabung Haji, Kelana Jaya.

23 Ogos 2008 di Taman Kenanga, Tampoi, Johor Bahru. Tarikh ini bersempena hari kelahiran bakal isteri.

Kad berwarna hitam putih kerana melambangkan keadilan (kerana bakal isteri peguam. hehe). Kata Aa Gym dalam Keluarga Syurgaku, "Sesungguhnya Allah menciptakan lelaki dan wanita masing-masing lengkap dengan software dan hardware. Lelaki dilengkapkan dengan otot-ototnya sebagai lambang kegagahan juga kekuatan fizikal dan psikologi yang berbeza dengan wanita. Wanita pula diciptakan dengan kegemarannya berhias dan bersolek, perasaannya yang lemah lembut dan sebagainya."

Maksudnya, Allah begitu adil menciptakan makhluk yang saling melengkapi.

16 komen:

Tanpa Nama berkata...

he..he..nuar..nuar.dah lengkap persedian nak bergelar suami nih?cian azli.tak leh lah nak citer bebanyak ngan dia. Pinangannya ditolak oleh orang meja sebelah.

AM berkata...

oh sungguh comel kata-kata itu.

Anuar Manshor berkata...

Tuan Tanpa Nama (Tuan Adnan Rasanya),
Azli lagi lima bulan!

Puan Am,
Diciplak dari buku yang diberikan percuma. hehe

MUHAMMAD AZLI SHUKRI berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MUHAMMAD AZLI SHUKRI berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MUHAMMAD AZLI SHUKRI berkata...

Wow! pinangan aku ditolak orang meja sebelah? serius tuduhan ni..kena buat sumpah cara Islam nie..jangan kak ritah n Tuan Nan sudah..

.: mama cute :. berkata...

selamat bcuti n slamat menempuh alam baru (baper kali wish nih.. hehe)

myadlan berkata...

wah.. ni rasanya first time tgk kad jemputan dalam warna hitam putih..

semoga kalian dapat la mewarnai kehidupan berumahtangga yg akan menjelang nnt

S.YanaZ berkata...

Nuar,
nnt hadiah sy kirim kat Che Ta or Che Nan blogger tersohor tuhhh.


:]

Tanpa Nama berkata...

ape la korang ni. nih akak la erin, yang tanpa ni. eden takdo akaun google.ha..ha..azli, eden gurau yo,jgn marah haaa...

denanz berkata...

ha, tengok tengok. tanpa nama dah ngaku. main tuduh2 jer korang ni. aku sanggup bersumpah cara Islam. tanpa nama tu bukan aku. lawyer aku, aku nak bakal isteri nuar. ada berani?

Anuar Manshor berkata...

Tuan Azli,
Qazaflah paling sesuai!

Puan Mama Cute,
Syukran:)

Tuan Adlan,
Hitam putih sangat jimat.

Puan Shahriah,
Terima kasih. Mereka itu pemblog tersohor lagi terkenal.

Puan Tanpa Nama (Puan Azrina),
Nampaknya Azli perlu tarik balik sumpah qazaf.

Tuan Adnan,
Saya suka kek! Saya akan minta disuapkan kek. haha!

MUHAMMAD AZLI SHUKRI berkata...

kak rin..buat la blog cepat..

.: mama cute :. berkata...

psstt..dah kembali dari cuti ke? hehe... happy working ye.. bulan ramadhan bawak2 bertenang banyak.. wakakkakaka..

Anuar Manshor berkata...

Tuan Azli,
Sokong!

Puan Mamida (kot),
Hari ini hari kedua. Kekok sangat! hehe

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ