1. Dapat belajar selok-belok berkenaan kamera dan fotografi.

2. Belajar posing. Dulu pernah lari kerana tidak mahu bergambar kelas sekolah.

3. Belajar bergaul dengan pakcik makcik.

4. Hati teruja membelinya.


5. Hari ini sahaja memberikan RM300 untuk meningkatkan ekonomi Langkawi. Khabarnya, Kerajaan Pusat yang memperoleh cukai.

6. Sambung Mesyuarat Pegawai Penghubung KPM pula. Tapi, tengah hari esok "cabut"! Banyak kerja di pejabat.

14 komen:

hans berkata...

M.U kalah
yehaaaaaaaaaaa

Anuar Manshor berkata...

Tuan Hans,
Ya betul! Separuh masa pertama, saya dah tidur.

SK Ladang berkata...

eh berape harga kamera tu?? murah ek kat sane??nak beliii jugak ...- firjah

Closeup berkata...

uyooo..kamera tu kalau pegang mmg menggigil oooo ..sebab mahal...tapi hasil gambar yang di capture mmg puas hati..

Anuar Manshor berkata...

Puan Firjah,
Di Langkawi agak murah, bebas cukailah katakan. Cuma banyak model kamera yang tidak dijual.

Umi,
Kak Long dengan Abang Nua sedang berkira-kira ini.:)

Felicia F. Ramzi berkata...

aduh, kamera itu..tidakkkkk..

Anuar Manshor berkata...

Cik Felicia,
Beli! Beli!

Firdaus Ibnu Ariff berkata...

Bang Nuar, jom kita keluar ambil foto di hujung minggu!

ITNM ada booth tak di READ Malaysia?

Anuar Manshor berkata...

Tuan Firdaus,
Kamera pinjamlah. Buku ITNM ada dijual (di Utusan), tetapi tiada gerai pameran.

Azwan Aziz berkata...

DSLR....WOW...model D300 brapa harga?

Azwan Aziz berkata...

DSLR....D300 brapa yer harga dipasaran skrg?

Azwan Aziz berkata...

MODEL D300 brapa yer harga dipasaran skrg?

Anuar Manshor berkata...

Tuan Azwan,
Saya kurang pasti harganya. Rasanya tak kurang RM3000.

wutsLeft berkata...

haha.. welcome bro..
kan dah ade sorang lagi penggemar photografi...
hehe..