Semasa majlis konvokesyen saya pada 28 Ogos 2006. Saya dalam jurusan usul fiqh dan sains politik. Manakala Tunang dalam jurusan undang-undang.

Pada masa itu, kami kawan.

17 komen:

S.YanaZ berkata...

Nuar,
selalunya bermula drpd "kawan"...

Semoga ABADI.

Anuar Manshor berkata...

Kak Sha,
Itu jawapan artis. hehe

Nazmi Yaakub berkata...

dah bersanding awal2 lagi. hah, apa kata hari persandingan nanti pakai jubah tu!

Anuar Manshor berkata...

Tuan Nazmi,
Bagus sgt cadangan itu!Akan dipertimbangkan (walaupun sudah tempah segala-galanya).

Muhammad Azli Shukri berkata...

ayat-ayat cinta...

Fadhilah berkata...

hehe..gaya saya macam kanak2 ribena,kan awak?happy semacam sebab dah konvo!dulu beria2 nak grad cepat, sekarang rasa mcm nak kembali ke zaman belajar pulak.. i miss those days ler awak!huhu!

Anuar Manshor berkata...

Azli,
Walaupun sudah dua kali tonton, tetap layan... Pergilah tonton!

Fadhilah,
Nanti kita sambung lagi belajar ya.

Ritah Yahaya berkata...

Nuar,

Mudah-mudahan sdr dan Fadhilah merupakan "soul mate" yang ditakdirkan.

Anuar Manshor berkata...

Puan Ritah,
Insya-Allah...

denanz berkata...

seronoknyer tunggu detik itew ... macam lambat jer kan ...

Anuar Manshor berkata...

Tuan Adnan,
Saya cool...

Muhammad Azli Shukri berkata...

aku akan tonton ayat-ayat cinta apabila aku sudah temui gadis yang lebih baik daripada itu..(mcm dalam proses aje bunyinya)

Anuar Manshor berkata...

Azli,
Aku dah penat tunggu...

denanz berkata...

ali shukri,
masihkah belum ditemui
gadis terbaik yang dicari
nuar hanya menghitung hari
jgn lewat bang, nanti kamo yg rugi.

mama cute berkata...

congrats anuar..

time btunang mmg bes.. hehe.. rasa macam nak ulang je time tu..

tapi bila dah kawin lagi bes

bila dah ada kanak2 riang.. double best.. hehehe..

selamat menempuh alam baru ye..

Anuar Manshor berkata...

Tuan Adnan,
Adakah patut Azli nak cari wanita seperti dalam filem Ayat2 Cinta?ish ish..

Mama,
Yang penting tidak sepi (sebab baru tonton filem Sepi).:)

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ